fredag 28. oktober 2011

Det var en fredagsaften.........


Rolig uke hjemme i Thoroughgood. Hatt veldig varierende vær, torsdag syklet vi tur i shorts og t-skjorte, i dag fredag måtte vi ha på jakke og lue. Så høsten er varierende- her som hjemme.

Største som er skjedd denne uka er vel at vi endelig har fått ankomstdato for besøk fra gamlelandet, og om en ukes tid ankommer endelig pappa. Elander har venta lenge nå, hvert fly han har sett har han kommentert; der kommer morfar- hihi!! Så da får vi være guide og vise fram en høstlig Virginia Beach.

I morgen lørdag skal vi "voksne" ut å lufte oss, og familien Apalvik har vært så vennlige å stille en av sine flotte døtre som barnevakt. Da kjører vi opp til Norfolk og blir med på "dimmefest" til en gammel kjenning av Einar. Lenge siden vi har vært ute på "voksen-kveld" så det skal bli stas. Får bare håpe at Elander og Timmy viser seg fra sin beste side. Og for å starte lørdagen bra skal vi slå til med norsk risengrynsgrøt til middag- o stor lykke!!

Ellers renner det inn med pakker om dagen, to til meg og en hel haug til gjengen som ankommer med Statsraaden om ikke lenge. Det er parkaser, apple pakker, Backcountry og ymse saker- har snart fylt opp halve garasjen.

God helg mine venner!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar