onsdag 2. november 2011

Elektrisk Elander

Mandag var det duket for Halloween....... Idealisten i meg strittet litt i mot, men klarte ikke helt å stå i mot gruppepresset.....hihi.

Begynte med at Elander kom hjem med en bøtte godteri/chips/små leker fra BARNEHAGEN....... need I say more?? Elander var iallefall fornøyd, noe gliset og kommentaren: I dag hadde vi godteri til lunch gjenspeiler!!

Mandag ettermiddag dro vi over til Egil og Lena, på med kostyme og ut og gå "trick or treat" med ganske gira større barn. Elander kom tilbake etter besøk i første hus, konkluderende med at det var for mørkt ute til å bevege seg uten mamma. Så tjukka måte ta på sko og tusle med...........

Men for en glede! Så utrolig artig å se hvor kjapt han tok konseptet med å ringe på døren, si sin "trick or treat" i kor med de store, også få GODTERI!!! Lykke! Også løpe lettere ekstatisk mot mor, med orange godteribøtte i hånda og skrike for full hals: godteri mamma, godteri..........


Kan jo bare avslutte med at det ble en sen mandag, en grinete tirsdagsmorgen, og en ganske så urolig dag på barnehagen tirsdag! Men konkluderer med at det var verdt det- definitivt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar