mandag 24. oktober 2011



Her ser dere noen bilder fra helgas høsttur.

Fredag kjørte vi til en by som heter Lexington, ca 4 timer innover i landet. Der fikk vi med oss et lite besøk i en dyrehage, og som dere ser koste Elander seg veldig da han fikk mate geiter. Også kunne vi synge " Å jeg vet en seter" til geitene. Lørdag hadde vi en fantastisk dag der vi først kjørte gjennom Virginia Safari park. Der kjøpte vi med bøtter med mat vi kunne gi til dyrene som gikk løst i parken. Svær park der det så ut som dyrene hadde det flott. Det mest spektakulære var da en diger elk (ingen skrivefeil- krysning mellom elg og hjort) prøvde å hodet inni bilen vår, men horna var så svære at det var umulig. Alle tre storkosa seg max!

Videre kjørte vi inn opp i fjellene, Blue ridge mountains. Svøpt i nydelige høstfarger ble det litt av en tur. Masse amerikanere som bruker fjellene til turområder, så det var kjekt å se. Kjørte over på Sky line drive, og i nordenden kom vi ut etter ca 4 timer med fantastisk utsikt og utrolig natur. Veldig forskjellig fra paddeflate Virginia Beach- og virkelig et område vi kunne tenke oss og leid en hytte for senere opphold. Litt annen temperatur også kan en jo si, da vi startet lørdagens eventyr viste gradestokken kun 2 grader- så ulla vi hadde pakket kom godt med. Utover dagen steg temperaturen godt- men skikkelig høstluft. Lørdagens etappe endte i en by som heter Winchester- med beina høyt på hotellet og en bedre burger på menyen.

Søndagen var det buket for storshopping, men det ble noget amputert da far måtte kjøre 3 timer ekstra for å hente mors igjenglemte veske på hotellet..........i mens fikk Elander og jeg oss en runde på IKEA og på et kjempe stor shoppingsenter. Det meste av shoppingpengene endte hos svenskene denne dagen, da H&M er gode på mammaklær og IKEA har mye å by på! Da vi igjen var fulltallig ble siste etappe unnagjort i fin stil og med et lite bonusbesøk på fars favoritt: kembo friluftsliv sjappe- Sea bass pro shop!! Men også der var det mor og sønn som stod for det meste av shoppinga. Godt fornøyd var vil vel hjemme i Thoroughgood søndags kveld- og mandag hentet vi en fornøyd Timmy som hadde hatt seg en helg på flott hundepensjonat! Der hadde han kosa seg godt med nye venner- og lukta som et fransk h-hus- nyvasket og godt "groomet" som det heter på lokalspåket.

Fantastisk tur- kosa oss skikkelig!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar