søndag 20. november 2011

Rosasjokk

Torsdag denne uka braket det løs! Ca. 20 norske damer + en tysk var invitert av snille snille Lena som hadde stelt i stand BABYSHOWER!!! Nydelig dekket langbord, ballonger, søtt rosa godteri og verdens kuleste bleiekake. Og vi er da i USA så bleiene var seff parfymerte!

Inn toget damene med flotte gaveposer og deilig hjemmelaget mat. Så vi kosa oss med deilig lunch isped Lenas små konkurranser, bl a tipping av magemål..........say no more! Kaker vanket det også- og jaggu hadde de ikke klint til med flott marsipankake med nydelig pynt.

Også var det 17.mai, julaften og bursdag på en gang: gaveåpning. Og hjelpe meg- kan tro det vanket mange flotte gaver. Kjoler, pysjer, sokker, luer, leker og ikke minst gavekort på ymse tjenester jeg kan benytte meg av framover. Jeg nevner middager, barnevakter, masasje og shopping- for en herlig gjeng. Ganske takknemlig for alt de steller i stand- og mistenker at de blir noen gode tanter å ha framover!

Med magen full av kake og hode full av rosa tanker bar det avgårde til ultralyd og måling av Ellinor. Hun ble målt til ca 2,5 kg, men stoler ikke helt 100 % på akkurat det. Elander ble målt til ca 3,7-3,8, og han var jo 4,4.........men men- hun var iallefall ikke så stor som magen kanskje tilsier, og det er i grunnen helt greit. Kunne se på 3D at hun har sin brors lepper og nese!

Lørdag hadde vi tidenes løv-økt som resulterte i 22 sekker, og det var kun fra forsiden av huset. I dag søndag skal vi avgårde og se på Stanley Cup bøtta- og far i huset gleder seg veldig!

Nyt siste rest av søndagen og ha en flott ny uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar