onsdag 23. november 2011

Julegaveuke og Thanksgiving

Da er alle gavene som skal til gamlelandet kjøpt og omhyggelig pakket inn, og far tar dem med over dammen i morgen. Stemmer- Einar må ta seg en tur til Norge, og flyr avgårde i morgen torsdag. En kjapp tur til Bergen og Askøy før han kjører over fjellet til Lillehammer. Der satser han knallhardt på å få servert ribbemiddag før han mandag morgen flyr over dammen igjen.

Jeg og Elander har en travel helg i vente vi også, og den begynner allerede med Thanksgiving middag i morgen, våre norske venner har invitert til stor lag, og vi stiller med Waldorf og godt humør. Fredag skal vi også på vift, og lørdag er vi invitert i 3 års dag. Søndag avrunder vi med julemesse- så da håper vi på mye flott å bruke penger på! Og vi krysser selvfølgelig alt vi har for at det ikke blir noe fødsel i helga- hadde blitt litt knotete uten han far her!!

Einar har kastet seg på hockeybølga, og er ute og spiller igjen. Han må jo holde seg i hockeyform skal han få være med på bedriftshockey laget som skal spille turnering rundt påsken. Elander har også bestemt seg for at han skal begynne med hockey- men ikke før han er 3 år. Også har han bestemt seg for å begynne på skolen når han er 6 år, og hoppe fallskjerm når han er 16....... Men nå i disse dager er det småbilder som er tingen, amerikanske sanger, Cars 1 og 2 og bokstaver. Jaggu har han lært seg alfabetet, og nå er han i gang med det amerikanske også.

Timmy jager fortsatt ekorn- enda ikke klart å få tak i noen, men gir ikke opp. Han er litt deppa da det nå er lagt "lokk" på bassenget, og han blir snytt for sine høstlige snikbad. Men kosete er han, og mistenker at han avogtil tror han er en liten puddel som bare kan hoppe opp på fanget og få kos...........

Ikke så mye nytt og spennende herfra- men vi har det godt alle sammen! Håper det samme gjelder for dere der hjemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar