fredag 25. november 2011

Døde ekorn og sånn.........

Livet kan være tøft, det er mye en skal lære og forstå, spesielt når en er 2 år og 8 måneder; her vi bor kryr det av ekorn som vi er blitt ganske gla i, de er jo litt søte og kjappe i kroppen. Elander synes iallefall de er stas- så hvordan forklarer man da funnet av et stein dødt ekorn på veien? Heldigvis ikke "smadret"- men dog.......... Det ble en lekse med ekornhimmel og at der er det fint, mens Elander selv konkluderte med at det var en Ford bil som hadde kjørt på den!! Timmy var også ganske interessert, for dette er det nærmeste han har vært ekorn- han har jo jaktet dem siden juli- men de bare ler av han og stikker til topps i et av trærne!

Ellers var det intet som liknet hverdag i går da vi var på Thanksgiving middag / 18 års dag. 20 til bords med stort og smått, FANTASTISK mat, god stemning, hyggelig lag og deilige kaker. Var så stappa da vi dro derfra at jeg nesten besvimte på sofaen da vi kom hjem. Så vi er veldig takknemlige for at Siw Linda og co inviterte oss! Dette er en tradisjon vi heller bør ta med til Norge kontra komersielle Hallowen!

Far har kommet seg til Norge i Concord fart- hadde medvind og krysset over på fem og en halv time. Så nå er nye leieboere på Askøy i boks, Saaben på vei over fjellet og får forhåpentligvis nye eiere snart. Babybaggen er med, julegaver skal leveres også får vi far tilbake hit mandag kveld.

Dagens ekspedisjon går til en mann med kaldenavn Pinkus. Han inviterer alt som likner på nordmenn her i området til fest en gang i året- så vi skal nå ha oss en liten kvil før vi kler på oss norske strikkegensere og stikker avgårde.

Nyt helga mine venner- og lykke til med blest og flo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar