fredag 9. mars 2012

Super Tuesday, besøk, kjipe buhuler og bowling!

Sesongsyka ramler innover oss med jevne mellomrom denne vinteren, og det hele toppa seg for en uke siden da vi hadde oss en 12 timers på sykehuset med Ellinor. Det som skulle være en enkel sjekk av forkjølelse endte med både blodprøver, lunge røntgen, og hurra meg rundt. "Dommen" endte med  urinveisinfeksjon, men prøvene var ikke helt entydige der heller. Men noe var det, og medisin fikk vi, og frøkena er sitt blide jeg igjen. Mor sloss mot kjipe bihuler, Elander med snue og hoste, mens far, han er sånn tålig bra! Far er faktisk så frisk at han knallet til med en halvmaraton tidligere i uka, han skal jo være med på halvmaraton happening neste helg, så jeg tror det var lurt å faktisk ha en gjennomkjøring før løpet. Vondt i beina dagen etter, men forbausende bra nå! Imponert.

Tirsdagen denne uka benka vi oss for årets valghappening "Super Tuesday". GOP valg i 10 stater, men kan vel ikke si at det ble noen store overraskelser. Den største kom vel i dag, da kandidat Romney kunne avsløre at han liker en bolle med cereal før han legger seg om kvelden. Var jo valg i Virginia også denne dagen, men der hadde to av kandidatene ikke rukket fristen for å komme på valglista, så her kunne en bare velge mellom Romney og Paul. Romney vant med god margin, men Paul fikk med seg noen delegater herfra også.

Onsdag hadde vi storfint besøk fra gamlelandet, da hadde vi fregattsjef og co på grillings, Egil og jentene og ikke minst Anne og Vidar var her også. Særdeles hyggelig kveld, knall bra mat og jaggu ble det fyr på bålpanna også. Onsdag var jo en spesiell dag her i huset, 4 år siden vår tapre lille kriger Emil kom til verden. Som mange av dere vet fikk han jo bare to uker her på jorda- så det er litt spesielle dager dette, fra 7. - 21. mars hvert år.......Da tenker vi litt ekstra på hva som kunne vært, men gleder oss veldig over det vi har. Når det stormet rundt oss for fire år siden var det helt utrolig å kjenne på den støtten og varmen vi fikk gjennom ord og hilsener fra venner og kjente. Derfor gjør det godt å vite at han ikke er helt glemt av dere der ute, og at dere tenkte på oss 7.mars- takk! Og takk til min snille snille mamma som var med lyng, blomster og lys på grava.

Ikke bare sesongsyka som jager her i huset, men jr har også kommet i trassalderen, å halleluja sier jeg bare. Skal gjøre alt selv, og stakkars den som prøver å hjelpe på feil tidspunkt, da får vi høre det og ting går fort i vrange og i lås. Så her må det lirkes, forhandles, belønnes og settes grenser hver dag- og vi lurer veldig på hvor lenge det skal vare?? Ellers prøver vi jo å lære han å spørre om lov til ting, og siste nå er å spørre om lov til noe, men å vente på svar er helt unødvendig, for han kan jo bare svare ja selv! Hi hi. Engelsken kommer mer og mer, og titt og ofte blir jeg spurt "What are you doing "?

Mandag morgen bærer det avgårde på jentetur til Washington, og ymse museer og kafèer skal utforskes. Skal kjøre bil oppover, og er litt spent på kjøreforholdene inne i byen. Ryktene sier det er en grei by å kjøre i så det bør vel gå bra. En tur innom IKEA må vi jo også få med oss, skoskap og det vanlige IKEAstæsjet står på handlelista. Og selvfølgelig sparer vi plass til en ekte kjøttbolle middag.

Hodene våre er godt i Norge allerede, nå 12 dager før avreise. I dag fikk jeg lovnad om vilt som skal steikes i jordovn helga etter påske, så til dere i Bergen, hjertlig velkommen til Masfjorden og utekos på hytta lørdag og søndag. Spent på hvordan det skal gå med døgnvillhet på de små, Ellinor fikser det nok lett, men Elander er ikke akkurat noen solstråle når han får for lite søvn. Hmmmm, lurer på hvem han likner på der....... Timmy, han får ikke være med til gamlelandet. Kjipt, for mor hadde trengt drahjelp med pulken. Han skal være her sammen med vår huspasser, og heldigvis er det ekte kjærlighet mellom de to, så det skal nok gå bra.

Også må det jo nevnes dagens bowlingøkt, bowling er jo passe stort her i landet. Einar skulle være med gamlegutta på jobb på fredagsbowling og øl, og frua lurte seg med et spill. Ingen superscore, men kan jo si at jeg slo min kjære ektemann, noe som Einar kommer til å bli påminnet daglig de neste ukene. Og da ikke av meg, men av sine kollegaer! Hi hi!

God helg mine venner!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar