mandag 19. mars 2012

En kort en før avreise

Mandag kveld og avreise nærmer seg. Onsdag flagrer vi avgårde; Virginia Beach- New York- OSL-Lillehammer. Vasker klær for harde livet, gjør de siste innkjøp og nyter vårvarmen innimellom. 24 grader 19. mars er jo ikke til å sukke av. Elander gleder seg til mest med til å ta tog, mor til folk og mat, far til ski og fjell.

Om vi skal ha mye med oss??? He he, Einar kan jo ikke pakke, så han har jo litt med seg........ I tillegg: hockeyskjorter til 26 mann, + strømper, en sykkel, snowboard, en hel bag med Backcountry utstyr.....utstyr til kidsa......need I say more? Godt gode venner låner oss vogn og bilseter, hvis ikke måtte vi hatt et eget fly!

Her har våren klint til med dager med temp på godt over 20 grader og naturen bare eksploderer. Nydelige blomster og trær over alt og bilen min er lysegul av pollen. Heldigvis tåler nesene våre denne pollentypen så nysinga som kommer er mer forkjølelse enn allergi. Sist uke nøt mor våren i fulle drag på jentetur i Washington , og for en tur. Det var digg å være i en skikkelig by, VB er mer en samling av kjøpesenter, mens DC var BY! Skulle på masse museum, men været var så bra at vi ikke ville gå inn! Fortauscafè og takterrasse var plutselig mye mer attraktivt, men to museer fikk vi da med oss. Ingen Obama å se, men god stemning læll- så iallefall huset hans! Skal definitivt tilbake- ligger jo bare 3,5 time herfra.

Håper jo å treffe masse kjensfolk når vi er hjemme, så jeg legger ut omtrentlig reiserute:
22.mars- 2.april: Lillehammer
3.april-7. april: Sauda
7.april-12.april: Haugesund
12.april-17. april: Masfjorden (med besøk p Askøy, Bergen og HOS)

Vi har begge to våre norske telefoner operative når vi er hjemme- så bare å slå på tråden!

Håper å se mange av dere i NORGE!!!!!!! Can`t wait!!!!!!!!

So long!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar