onsdag 1. februar 2012

Fabelaktige februar!

Februar er her, og i dag har vi hatt full vårstemning her i VB. Ble så inspirert at jeg måtte ut å ta bilder av vårtegna jeg kunne se i hagen. Tulipanløkene har begynt å spire, nydelige små blomster dukker opp under ei av eikene og et av trærne som har 1000 knopper har avslørt en nydelig rødrosa "fløffy" rose. Og det i Februar.....ryktene sier det er vêl tidlig til å være her også, at det har vært unormalt mildt her i januar, men jeg gleder meg. Så Timmy jakta sitt evinnelige sjeinebrett (digger det ordet), mor fotograferte, Elander kjørte Tonka og Ellinor, med sine 5,9 kg (!) lå å pludra i vogna- uten 7 lag med ull og vinterpose! Men til helga skal det bli kaldt igjen.

Far i huset er avgårde og bruker av amerikanske skattepenger på en eller annen øving i Arkansas. Tror han koser seg, for i går kom det rapporter på både RFK, 40 mm, BK og det som verre er. Så her jeg sitter i ammetåka kjente jeg litt på savnet av å være på øvelse. Visst kan det være slitsomt, kjedelig, tungt, vått, kaldt- men jaggu kan det være artig også. Å mestre, å bli varm og tørr igjen, å lure fienden, å komme fram, å løse et oppdrag, "å redde et bein"......sukk sukk. Pose og sekk Elin, pose og sekk......

Tilbake i ammetåka kan jeg da berette at frøken Ellinor i dag kan slå i bordet med 5,9 kg. 6 uker og noen dager- og vips 5,9 kg. Her må det være både fløte og hamburger i puppan. Amerikansk helsevesen smalt til med tre sprøytevaksiner og en drikkevaksine til frøkena også- så nå håper vi på få, om ingen, raksjoner eller bivirkninger.

Ellers må jeg jo innrømme at det faktisk er noe i den gode og gamle "en kid er en, to kids er som ti"..... Legg til en smårabiat Timmy så har du det gående. Men heldigvis har jeg gode hjelpere, og nabodama kommer over hver kveld sånn at Timmy får seg en kveldslufting. I morgen kommer en frue for å trille vogn mens jeg går med Timmy, og fredag skal en annen frue ha Ellinor mens jeg og Timmy løfter beina i state-parken.

Og i føljetongen "GOP-kappløp USA 2012" når drittslenginga nye høyder. At folk som påstår at de er veldig religiøse kan være så ondsinna med hverandre på riksdekkende kabel tv, kan jeg ikke fatte. Og at det er helt "greit" for en kandidat å bruke 14 millioner dollar på skittkastings- reklame og spre dritt om en motstander, og det i 1 (!) stat, jaggu slutter dette landet aldri å sjokkere. Velgerene påstår at de er leie av skittkastinga, men lar seg likevel påvirke. Lurer på hvordan Norge hadde sett ut om Jens skulle brukt 14 millioner dollar på å snakke dritt om Erna og Siv- hi hi.

Teller ned mot mars og tur til Norge. Og lysten på ski og snø blir, utrolig nok, større og større, skulle ikke tro de ordene skulle komme fra meg, men det er faktisk helt sant. Håper på å få til en barnedåp og en 3 års dag også mens vi er hjemme, så blir mye farting. Så hvis noen, helst i Lillehammer traktene, har et bilsete som kan passe Elander (98 cm høy, 15,5 kg), som vi kan låne noen uker i mars/april- så gi meg et hint!!!

Men det er tid for fløte og hamburger servering, så jeg avslutter for nu! Og ja- jeg skal se om jeg ikke får lagt ut noen bilder- når jeg får tid/lyst/får det til/ånden over meg!

So long my friends! Og takk til Iren for "fabelaktige februar"!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar