torsdag 19. januar 2012

Leeenge siden

Leeenge siden, så nå må det skjerpings til. Men med julebesøk og innkjøring av "sånn er det å ha baby i hus" så har andre ting stått på agendaen. Benytter anledningen til å takker for flotte julegaver, fødselsgaver og superkoselige julekort! Ekstra stas med julekort i år kjente jeg!

Snått og tårer når julebesøket pakket sakene 4.januar- de var strålende selskap og ikke minst fantastisk hjelp i huset. Aldri har 4617 Thoroughgood drive vært så rent og skinnende. Så nå jobber vi med å få mor over igjen på besøk til sommeren, for VB er jo noe annet sommerstid.

Ukene fly av sted og Ellinor er nå 5 uker. En utprega natterangler har hun vært, men nå er det heldigvis blitt til mer kveldsrangling. Men å sovne før midnatt er uaktuelt, så nå når far er borte er det en ganske trøtt frue som åpner øynene ca 0630- vekket av en guttepjokk med håret til værs og stolt smil etter å ha vært på potta helt selv. Så da kan en jo ikke være morragretten- for inkludert får en gjerne et lite eventyr om troll og Karius og Baktus, og 5-6 bilder strødd over seg og en kommando om å være garasje. Å kommandoen kommer enten på norsk, "Elander engelsk" eller engelsk- så som dere skjønner kommer engelsken mer og mer- ganske fasinerende å følge med på.

Ellers så har jeg begynt å trimme litt igjen- har jo noen "babykilo" her og der- og håper jo på å blitt kvitt noen. I kveld skal jeg ha meg min første joggetur, vel, blir nok vel så mye gåing som jogging- og å holde styr på alltid ekornjaktende Timmy. Norske kollegaer av far, som er her på kurs, har meldt seg som barnevakter- og da er det jo bare å benytte muligheten. Barnevakter er det mange av her- og de norske fruene er super snille og tilbyr hjelp. Så i går hadde jeg turfølge; Anne gikk med vogna mens jeg hadde "galeTimmy".

CNN er jo blitt vår nye følgesvenn her i huset- summer og går store deler av dagen. Tydelig at de er rystet over italienske kapteiner om dagen, men aller mest fokus er det jo på GOP`s kandidater. Vi følger godt med fortsatt, og nå er jo antallet redusert fra 8 til 4- så det spisser seg til. Egentlig tror jeg de ville hatt en kandidat som innehar de beste kvalitetene fra alle 4- men den finnes ikke i denne runden. I kveld er det nok en debatt- og Romney skal nok få kjørt seg når det nå har kommet fram at han betaler 15 % skatt.

Nedtellinga til Norge-tur har for alvor startet, og hjemreise blir rundt 22./23. mars. Det blir litt av en turnè når en skal få med seg Lillehammer, Haugesund, kanskje Stavanger, Bergen og Masfjorden- så godt vi har 4 uker på oss. Einar blir ikke så lenge-men jeg og kids prøver oss på 4 uker. Kan nesten ikke vente til jeg igjen skal puste norsk luft igjen- og tro det eller ei folkens- jeg gleder meg til snø! Hjelper jo litt på at jeg vet at når vi drar tilbake til USA venter åpning av bassenget og varme tider-hihi!

Men da våkner Ellinor igjen her- så da er det nok tid for å avslutte! Og til deg Ole som har kommentert sist innlegg- avslør gjerne hvem Ole du er- for jeg kjenner flere!!

Klem klemDe andre norske fruene her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar