onsdag 21. desember 2011

Tre er blitt fire.......

Så kom hun da, endelig. På sykehuset med det royale navnet Princess Ann, mandag 19. desember klokken 1546 lokal tid. Fødselen gikk greit, men det blir lenge til neste gang- hihi. Hvem hun likner på diskuteres, men fått endel tilbakemeldinger på at hun likner sin mor. Søt er hun iallefall! 3610 gr tung og 53,5 cm lang!

Etter to overnattinger på sykehuset var det godt å komme hjem, dog kan det ikke klages på sykehusstandarden, den var upåklagelig. Splætt nytt sykehus med masse fancy utstyr, tilogmed "tyveri alarm" på alle babyene, så kom du for nærme utgangsdøra gikk alarmen og sykehuset ble stengt ned!!

Sitter og venter på at julebesøket skal ankomme, tre og en halv time forsinket fra New York. Tipper de er rimelig slitne etter laaaang reise helt fra Haugeby. Døgnvillhet i kroppen gjør vel også sitt for middelaldrene damer, men utrolig hva lukten av ny baby kan gjøre med kvinnesinn- hihi!!

Ribba hentes hos slakteren i morgen, pinnekjøttet kom levert på døra fra Miami (lurer på hva slags sau de har der- hehe) så nå kan julefreden straks senke seg.

Bilder av Ellinor kommer etterhvert!

Nyt de siste juleforberedelsene- stor klem fra E-gjengen

1 kommentar:

 1. Hei og gratulerer!

  Fant bloggen deres nå nettopp, gratulerer med nytt familiemedlem! Vi har en pudding på vei selv snart og det er heller ikke utenkelig at vi flytter til USA om et års tid. VB er et meget aktuelt sted, D.C. er alt. 2.
  Hils alle og kos dykk!
  Mvh
  Ole

  SvarSlett