onsdag 14. desember 2011

14.desember.....

Lukt......godlukt på bleiene, godlukt på bleieposene, godlukt på søppelposene, parfymerte stearinlys- blir ikke helt vant med dette kjenner jeg. Når strømmen går her i USA så lukter det godt, for alle stearinlys er satt inn med "go" lukt. Så mine nye lilla kubbelys fra IKEA lukter "deilig" parfyme-hihi!

Vi skriver 14.desember, ute er det ca 12 grader og sol og skyer om hverandre. Elander er i barnehagen etter sin første natt i "stor-gutt" seng. Det gikk som en drøm, er allerede gjort om til en båt i hans livlige fantasi, og til morgenen i dag fikk jeg servert en historie om at vi kunne fiske fra senga og få både hai og delfin. Håper det fortsetter og at han holder seg i ny-senga. Gamlesenga er til "puss og rens" og gjøres klar til lillesøster. Om jeg bare kunne huske hvordan jeg regulerte sengebunnen, men tror jeg må finne fram litt verktøy for å få det til.

Ny seng er da resultat av roadtrip til IKEA i går. Det er ca 3 timer unna, like utenfor Washington, så i går leide vi en stor henger og duret avgårde. Hengeren ble stua med to sofaer, senga, en stol, en puff, småmøbler til Elander, garderobehyller og da lilla kubbelys. Vel hjemme sto montering, utbæring, innbæring og papp-bretting for tur. Så 2130 stupte jeg i seng etter vel utført IKEA økt, med et ørlite håp om at dagens tokt kanskje kunne inspirere lille bebisen til å komme, men neida. Nok en natt med dårlig søvn, vekket kl. 0645 av en ivrig ektemann som skulle stå opp og dra avgårde til fallskjermhopping i Suffolk!

I dag står min første amerikanske gjærdeig på heving . Var akkurat og så på den, og den har nå heva i en time og ingen antydning til at den skal bli dobbelt så stor.......hmmm, på pakken så det så digg ut med grove rundstykker, men kan se ut som det blir flattbrød i steden- hihi. Men er sterk i trua og gir den en time til- så kryss fingrene folkens.

Ellers debatteres det veldig her borte om det skal innføres forbud mot teksting og prating i mobiltelefon i bilen. Jeg kan vedde skjorta på at når jeg nå skal kjøre til barnehagen så kan jeg se 30 % av alle som kjører med en mobil i hånda- det er helt vilt. Og her en dag så jeg ei som hadde mobilen i ene hånda -og en hund på fanget- og durte avgårde.

I morgen står nordisk julelunch for tur, ryktene sier at det kun blir norsk/dansk lunch, men hyggelig lag blir det nok læll. Etterpå bærer det avgårde til legen, så får vi se hva "dagens tall" blir denne uka. Har heldigvis fått lovnad om at hvis ting ikke skjer av seg selv innen mandag 19. så setter de i gang ballet, så da bør vi jo ha prinsessa her før julaften!!

Ha en flott adventstid mine venner.

PS. Julekortene kommer på nyåret, da får jeg med lille frøkena på bildene også!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar